Nieuwbouw

Een nieuwe garage, aanbouw of een volledig kantoorpand? Onze experts helpen u graag

Verbouw

Voldoet uw pand niet meer aan uw wensen? Met kleine aanpassingen maken wij het verschil

Onderhoud

Kleine werkzaamheden of groter onderhoud? Wij zorgen er in korte tijd voor dat alles weer naar wens is

Over ons

Iedereen heeft zijn eigen voorkeur als het gaat om een woning of werkplek: alles gelijkvloers, een grote leefkeuken of een fijne ruimte om in te werken. Wat uw wens ook is: we vinden het belangrijk om naar u te luisteren en mee te denken. Zo werken we samen naar een eindresultaat dat aansluit bij uw wensen.

Realistisch
Dankzij onze ervaring weten we precies wat er bij een bouwproces komt kijken. We nemen u graag mee in dit proces en maken realistische afspraken met u. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Wel zo fijn.

Zekerheid
U wilt weten waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Begrijpelijk. Daarom werken we met een uitgebreid voortraject. Tijdens dit traject onderzoeken we welke werkzaamheden er nodig zijn om uw droom te realiseren. We verwerken de benodigde werkzaamheden in een offerte en bespreken deze uitgebreid met u. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en krijgt u achteraf niet te maken met meerwerk of onvoorziene kosten.

Flexibiliteit
Een renovatie komt niet altijd gelegen, maar het moet wel gebeuren. Daarom houden we rekening met uw beschikbaarheid. Werkt u overdag en heeft u liever dat we in de avonduren langskomen om bijvoorbeeld de plannen of de offerte te bespreken? Dat is voor ons geen probleem!